Csodaszép menyasszony volt Majoros Hajni: ebben a ruhakölteményben ment hozzá Majkához

Eddig még nem láthattuk a gyönyörű esküvői ruhát, amiben Majoros Hajni oltár elé állt, de most itt az első fotó.

Életük legboldogabb napja

Több mint egy évtizede dúl a szerelem a TV2 műsorvezetője, a rapper Majka, valamint modell kedvese, Majoros Hajni között. Sokáig éltek boldog családként két kisfiukkal, a lassan tízéves Mariánnal és az 5 esztendős Olivérrel, de már régóta tervben volt, hogy hivatalosan is összekötik az életüket egy esküvő keretein belül. Eredetileg 2020 júniusában tervezték a házasságkötést, de a Covid-19 közbeszólt, és 2021-re halasztották a cerenómiát a korlátozások miatt.

Augusztus végén végül sor is került a nagy napra. A sztárpár igyekezett a nyilvánosság kizárásával, csak az általuk meghívott szeretteik körében ünnepelni, ezért nem sok részletet osztottak meg életük egyik legfontosabb eseményéről. Eddig az újdonsült férj és feleség egy az esküvőn készült képet osztottak meg magukról a közösségi felületeiken, amely egy hitvesi csók pillanatában készült kettejükről. Hajni ebben a posztjában szívmelengető sorokkal üzent Majkának, gyönyörű vallomást intézett az irányába.

Ez volt eddig az egyetlen alkalom, ahol láthattuk, mit viselt a menyasszony az esküvőn, most viszont egy új kép került nyilvánosságra, ahol a ruha teljes egészében megcsodálható.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2