Sztárok

18 éves lett Michael Douglasék lánya, bikinis képet posztolt magáról a gyönyörű Carys

Idén tavasszal már 18 éves lett, a világmárkák vezetőinek noteszében rég ott lapul a neve. A sztárpár lányának szépsége mindenkit megbabonáz.

Sztárpár

Sokan egy forintot sem tettek volna arra, hogy a nagy szívtipró hírében álló Michael Douglas és az akkor még csak harminc éves Catherine Zeta-Jones kapcsolata tovább tart majd néhány évnél. A pár 1998-ban ismerte meg egymást a franciaországi Deauville Film Festival-on, egy évvel később, 1999 szilveszterének éjszakáján pedig a coloradói Aspenben el is jegyezték egymást. 2000. augusztus 8-án született meg első gyermekük, Dylan Michael Douglas, majd 2003. április 20-án kislányuk, Carys Douglas.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.