Sztárok

Titokban mondták ki a boldogító igent: íme az első részletek Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvőjéről

Örök hűséget fogadott egymásnak Rácz Jenő és Gyuricza Dóra. A Michelin-csillagos séf és kedvese a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent a múlt hét végén egy csodás helyszínen, ahol szeretteikkel együtt ünnepelték a nagy napot.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvője

Immár férj és feleség Rácz Jenő, A Konyhafőnök című tévéműsor könyörületet nemigen ismerő ítésze, neves nemzetközi éttermet megjárt Michelin csillagos séf, illetve kedvese, Gyuricza Dóra közgazdász, de leginkább influencer és youtuber. A Blikk értesülései szerint minden tökéletesre sikerült a nagy napon: a gyönyörű és megható ceremóniát fergeteges lagzi követte. Egy jelenlévő vendég arról is beszélt, hogy Dóri csodaszép menyasszony volt, Jenő is csak az oltár előtt pillantotta meg őt a hófehér ruhájában. Állítólag mesébe illő pillanat volt, mindenkinek elállt a lélegzete a látványtól.

Nem is csoda, hiszen Dóri és Jenő az esküvő előtt hónapokig készültek arra, hogy ne csak a ceremónia, hanem ők maguk is tökéletesek legyenek. Sokszor a hét minden napján edzettek, diétáztak, hogy a legjobb formában álljanak majd oltár elé, a kemény munkának pedig meg is lett az eredménye, Dóri több mint hat kilót fogyott, Jenő pedig tíz kilót adott le az esküvőig. Segítségük is volt: a séfet Schobert Norbi, míg kedvesét Rubint Réka edzette. A hírek szerint ők is meghívottak között voltak.

A sok sport mellett többször voltak tánctanárnál is, hogy minden lépés tökéletes legyen a parketten. Nagyon élvezték az esküvőt, amely bár viszonylag szűkkörű volt, számos híresség is volta vendégseregben, például a meghívottak között volt Jenő kollégája és barátja, Sárközi Ákos séf is.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).