Sztárok

Az 58 éves Vanessa Williams is megmutatta tökéletes testét fürdőruhában

Vanessa Williams is megmutatta a nagyközönségnek tökéletes bikinialakját.

Egyre terjed az új divat

Most már talán kijelenthető, hogy valamiféle trenddé vált az ötven fölötti celebek között a fürdőruhás képek posztolása instára. Olyan sztárok villantottak eddig bikini bodyt, mint Sharon Stone, Brooke Shields, Halle Berry, Jennifer Lopez vagy éppen Demi Moore. Mindenekelőtt tegyük a kezünket a szívünkre, egyikükről sem mondanánk meg, hogy az ötvenes éveikben járnak.

Ezek után már Vanessa Williams sem maradhatott ki ebből az újhullámos őrületből, és ő is megmutatta az Instagram követőinek a tökéletes testét. Vanessa egy fehér fürdőruhában pózol a tengerparton és más szavakat nem tudunk rá találni, minthogy egyszerűen gyönyörű.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.