Megvillantotta izmos felsőtestét Rácz Jenő, elképesztő formában van a sztárséf - Fotó

Rácz Jenő alaposan kigyúrta magát az esküvője előtt. Jobban néz ki, mint valaha, és ezt most meg is mutatta.

Kirobbanó formában van Rácz Jenő

Egy hónap alatt 10 kilót dobott le Rácz Jenő, Michelin-csillagos magyar séf, akit a magyar tévénézők A Konyhafőnök című műsor zsűritagjaként ismertek és szerettek meg. A nagy átváltozás egyik oka az volt, hogy párjával, Gyuricza Dórával – akivel tavaly szerepeltek a Nyerő Páros című műsorában, amit meg is nyertek – hamarosan oltár elé állnak. Persze nem ez volt az egyetlen indok.

Persze, tetszem Dórinak az új formámban, de valójában az a fontos, hogy hogyan érzi magát az ember a bőrében, én pedig nem éreztem már jól magam. Tudtam, hogy változtatnom kell és örülök, hogy megtettem, mert sokkal energikusabb vagyok azóta” – mesélte a Blikknek Rácz Jenő, akinek Schobert Norbi is segített a teste átalakításában.

A szakmám miatt nem tehetem meg, hogy ne kóstoljak, így ezen a részén nem változtattam, viszont a cukrot és a szénhidrátot száműztem az étrendemből, illetve emellett heti 4-5-ször edzettem. A szénhidrát elhagyásával hihetetlenül sok energiám lett, valamint az sem mellékes, hogy minden ruhám rám jön” – árulta el nevetve Jenő, aki szeretné ezt a formát megtartani.

Érdekel a nagy átalakulás? Lapozz a következő oldalra a fotókért!

Oldalak

  • 1
  • 2