Sztárok

Meztelen képet posztolt 48. születésnapjára Gwyneth Paltrow! - Fotó

Szemérmetlen.

Világsztár

Járt Brad Pittel, Ben Affleckkel, majd a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal házasságban is élt. Hiába, Gwyneth Paltrow színésznőként mindent elért, amiről csak álmodhatott, és hol van még a karrierje vége... A kétgyermekes anyuka néhány hete a lányával posztolt közös képet, és azonnal a címlapokon kötöttek ki. Ők ugyanis épp olyanok, mintha ikrek lennének.

Bátor

Ruha nélkül áll a kertjében Gwyneth Paltrow és sejtelmesen mosolyog a kamerába. A színésznő vasárnap töltötte be a 48-at, és - ki tudja, miért - úgy érezte, ha már az ünnep emlékezetes lett, a köszönetnyilvánítás sem lehet más. A színésznő ugyanis egy meztelen képpel mondott hálát a rajongóknak, akik rengetegen köszöntötték őt a nagy napon - szúrta ki a TWN.hu. Dollármilliókért se dobta volna le így az összes ruháját - megtette hát ingyen.

Íme Gwyneth szülinapi ruhája idén - ezzel a képpel köszönte meg a jókívánságokat és természetesen belecsempészte a posztjába egy új termékét is. Mindenesetre világsztárok tucatjai lelkendeznek a bejegyzés alatt. Na és most? Érdekel a lánya is? Ha igen, lapozz!
Kattints a további képekért!

leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.