Döbbenetes, mi folyik az Operettszínházban, Mészáros Árpád Zsolt sok titokról rántotta le a leplet

Mészáros Árpád Zsolt abszolút nem így képzelte el az ötvenedik születésnapját, de mégis hátat kellett fordítania az Operettszínháznak. Most azt is elárulta, hogy miért döntött így.

Az egész már a magánéletére is kihatott

Mészáros Árpád Zsolt (MÁZS) nem olyan rég lett 50 éves, de a születésnapja kicsit szürkévé vált. Ekkor jelentette be ugyanis, hogy elbúcsúzik az Operettszínháztól, aminek nagyon sokáig a tagja volt.

Maga mögé kellett látnia, és érzékelte, hogy az Operettszínház már nem felüdülést ad neki, hanem csak visszafogja. Rögtön elárulta, nem konkrét személlyel volt nézeteltérése, hanem inkább a vezetőség szakmai hozzáállásával.

Most a galériánkban még többet tudhattok meg MÁZS távozásának okairól. A színész a főigazgatóról is megosztott egy történetet.

A művész a Blikknek az mondta, ez volt a legszomorúbb születésnapja eddig. Valószínűleg nem így képzete el, de az egész egy hosszú folyamat eredménye volt.
Kattints a további képekért!

Galambos Erzsi, a musical műfajának egyik első hazai előadója már 75 éve áll színpadon. Mintegy két évtizedig volt a Fővárosi Operettszínház legnagyobb sztárja, 1983-ban a közönség nagy meglepetésére azonban búcsút intett a teátrumnak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.