Sztárok

Bodrogi Gyula: "A Jóisten a színpadról fog magához szólítani"

A hamarosan 90. születésnapját ünneplő színészlegendát márciusban érte munkahelyi baleset: a Nemzeti Színház lépcsőjén, a színészbejárónál esett el. Bár kiderült, hogy a karjában elrepedt egy csont, Bodrogi töretlenül dolgozott tovább.

Elrepedt egy csont a karjában

Márciusban kisebb balesetet szenvedett a legendás magyar színművész, a 89 esztendős Bodrogi Gyula. A Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas híresség a Nemzeti Színház lépcsőjén, a színészbejárónál esett el. Bodrogi zuhanás közben a bal karjával próbálta tompítani az esést, ám ez nem bizonyult szerencsés döntésnek. Az orvos ugyanis megállapította, hogy elrepedt egy csont a neves színész karjában. Bodrogi nem fogta fel tragikusan a helyzetet: felkötött karral is tovább dolgozott. Most pedig a Borsnak árulta el, hogy érzi magát a balesete óta.

Bodrogi elmondta: a kötés szerdán kerül le róla, helyette pedig egy könnyebb kötést tesznek fel. „A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni” - tette hozzá a Nemzet Színésze.
Kattints a további képekért!

Alföldi számos emlékezetes színdarabbal együtt játszott a Nemzet Színészével, aki március végén, nyolcvanöt esztendős korában hunyt el.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.