Sztárok

Nagyon cuki, hogyan könnyítik meg a mindennapokat Katalin számára a gyermekei: így segíti a hercegnét György, Sarolta és Lajos

Noha Katalin hercegné most fizikailag és lelkileg sincs jól, szerencsére nincs magára hagyva, épp ellenkezőleg: orvosain, valamint az egész uralkodó családon túl töretlenül vele van férje, Vilmos herceg, illetve három közös gyermekük, akik rendesen kiveszik a részüket édesanyjuk támogatásában.

Fontos szerepük van a hercegné felépülésében

A rákbetegséggel küzdő Katalin a lehető legjobb kezekben van, a brit királyi család pedig nagyon bízik abban, hogy a preventív kemoterápiának köszönhetően minél hamarabb előrelépés lesz a gyógyulásában. A kezelés mellett hatalmas lelki támasz is segíti őt a felépülés felé vezető úton: a világ szinte minden pontjáról érkeznek hozzá üzenetek, melyben rajongói őszinte aggodalmukról és együttérzésükről adnak neki számot, ami bizonyára igencsak meghatja Wales hercegnéjét. De persze az elsődleges támogatást házastársától, Vilmos hercegtől kapja, aki odaadó férjként és akadályt nem ismerő édesapaként áll helyt nap mint nap. A leendő királyné azonban egy másik frontról is erősítést kap, ugyanis György, Sarolta, valamint Lajos herceg korukat meghazudtoló érettséggel alkalmazkodnak ehhez a nehéz életszakaszhoz, ráadásul nagyon aranyos módon igyekeznek jobb kedvre deríteni édesanyjukat. Részletek a galériában!

Katalin hercegné számára most az jelenti a legnagyobb segítségét, hogy szeretett családjára fókuszálhat – még húsvétkor is kihagyta a szentmisét, és inkább férjével, illetve gyermekeikkel töltötte az ünnepeket.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné húsvétja kicsit másképpen alakult, mint az eddigi években, tekintve, hogy rákos megbetegedéssel küzd – közeli forrásoknak köszönhetően most kiderült, hogyan telt pontosan az ünnep Vilmos herceg neje számára.

Leadfotó: Jonathan Brady - Pool/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.