Jack Nicholson túltolta Joker szerepét: Teljesen kiakasztotta kollégáit a forgatáson

Jack Nicholson az 1989-es Batman forgatása alatt is bebizonyította, hogy nem könnyű vele bánni. Ezt a rendező, és Michael Keaton is kiszúrta.

Még mindig az ő Joker alakítását tartják az egyik legjobbnak

Először Superman dobbantott nagyot a filmvásznon 1978-ban, de aztán jött az 1989-es Batman, ami Tim Burton egyedi stílusával keverve igazi mestermű lett. Ha azt hinnénk, ennyi év után nem érdemes pótolni, akkor nagyon tévedünk.

Michael Keaton is nagyon jó Batmanként, de Jack Nicholson Jokere valóban frenetikus. Persze valahogy minden Joker más, mivel Heath Ledger, vagy éppen Joaquin Phoenix is egyedi reflektorfénybe tudta helyezni a DC legismertebb főgonoszát.

Pedig Jack Nicholsonnal nem könnyű együtt dolgozni. A galériánkban megmutatjuk, a népszerű színész miket művel a Batman forgatása alatt.

Jack Nicholson nem csak a filmben, hanem a forgatások alatt is kóstolgatta Batmant. Nem csoda tehát, hogy Michael Keatonnek is odaszúrt anno.
Kattints a további képekért!

A sztárcsemete még csupán 33 éves, de már rendezőként és színésznőként is kipróbálta magát a filmiparban.

Leadfotó: Warner Bros.

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.