Sztárok

Melanie Griffith 92 éves édesanyjára nincsenek szavak: az egykori díva szinte jobban néz ki, mint 27 évvel fiatalabb lánya

Tippi Hedrenre sokan irigykedhetnek, ugyanis az 1960-as évek szexszimbóluma a mai napig remekül fest, pedig januárban már 93 éves lesz.

Volt kitől örökölni a csodás géneket

Melanie Griffith amerikai színésznő az 1988-as Dolgozó lány című romantikus komédiával tört be igazán a filmiparba, nem véletlenül: alakítását Oscar-díjra jelölték, végül azonban „csak” Golden Globe-díjat nyert, ám a produkció meghozta számára a világsikert, az pedig csak rátett egy lapáttal hírnevére, hogy 1996-ban feleségül ment Antonio Banderashoz, akivel 2014-ig alkottak egy párt. Melanie azonban nem tudott élni a tehetsége adta lehetőségekkel, ugyanis komoly drog- és alkoholproblémái miatt hamar „kiszerettek” belőle a világhírű rendezők, így karrierje is lejtmenetbe indult. Na persze volt, hogy épp az egyik függősége mentette meg az életét: 23 éves korában a színésznőt súlyos baleset érte, amikor egy vacsoráról tartott hazafelé. Melanie éppen egy zebrán sétált át, amikor egy autós fékezés nélkül áthajtott a gyalogosátkelőn, elgázolva ezzel a fiatal lányt, aki nekivágódott a szélvédőnek, majd az úttesten landolt. Az orvosok szerint ha Griffith akkor nem lett volna részeg, akkor biztos nem élte volna túl a balesetet, így az alkohol gyakorlatilag megmentette az életét, karrierjét azonban jórészt hazavágta, hiszen a Dolgozó lányon kívül nem ért el kiugró sikereket. Nem úgy, mint édesanyja, Tippi Hedren, aki Alfred Hitchcock felfedezettjeként vált világhírűvé az 1963-as Madarak című filmben. A rendező állítólag a szőkeség szépségére figyelt fel, az pedig kétségtelen, hogy Tippi már fiatalkorában is igazi dívának és szexszimbólumnak számított, nem véletlenül volt anno sikeres divatmodell, aki több magazin címlapján is szerepelt. Nos, az évek szép lassan elmentek a színésznő felett, hiszen Tippi jövő januárban már 93 éves lesz, mégsem lehet szó nélkül hagyni azt, milyen csodásan néz ki a mai napig – némi túlzással jobban fest, mint saját lánya, akin bizony csúnya nyomot hagyott a rengeteg plasztikai beavatkozás. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma az időtlen díva!

Melanie-nak két lánya született: Dakota Johnson 1989-ben látta meg a napvilágot, míg Stella Banderas 1996-ban – egy biztos, Tippi remek génjei öröklődtek a családban, hiszen mindkét lány gyönyörű.
Kattints a további képekért!

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozat egykori gyereksztárja, a Jake-et alakító Angus T. Jones egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Home&Design
A fenntarthatóbb életmód fontos azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat és a szemétbe kerülő műanyag mennyiségét. Rengeteg módja van annak, hogyha már megvetted a műanyagot...
Lifestyle
Hatalmas vihart kavar a neten egy macska története. És nem, nem az a baj, hogy a cica egy furcsa tárgyat evett meg.
Christmas
A horoszkópunk sokat elmond rólunk: nemcsak azt jelezheti, mi vár ránk a jövőben, hanem a legjellemzőbb tulajdonságainkat is megmutatja. Segítségével a karácsonyi díszítést is tökéletesíthetjük.