Sztárok

Sosem hallott családi titokról rántotta le a leplet Bereczki Zoltán: szülei aggódtak, hogy tragikus sorsa jut

Bereczki Zoltán hazánk egyik legnépszerűbb és legkeresettebb színésze, énekese, valamint televíziós személyisége. Noha sokat szerepel a nyilvánosság előtt, vannak olyan dolgok az életében, amikről még a legnagyobb rajongói sem hallottak eddig.

Nagyon féltették

Bereczki Zoltán tehetsége már fiatal korában megmutatkozott, hiszen még csak középiskolás volt, amikor Toldy Mária énekesnő a szárnyai alá vette. Két évig dobolt, hegedült, emellett a Magyar Rádió Gyermekkórusában is énekelt, így nem is volt számára kérdés, hogy a későbbiekben művészi pályán szeretne bizonyítani. A híresség nem szerette a középiskolát, ám amikor felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, teljesen új élet kezdődött számára, hiszen az intézmény falain belül jött rá arra, hogy ami kisgyerekként közel állt a szívéhez, azt felnőttként hivatásszerűen űzheti. Szülei azonban eleinte nem repestek az örömtől, hogy fiuk művész szeretne lenni, és nagyon aggódtak érte – mint kiderült, meg is volt rá az okuk. Részletek a galériában!

„Felismertem: amit kisgyerekként egyedül az erkélyen játszottam a magam szórakoztatására, hogy különböző karakterek bőrébe bújok, azt lehet hivatásszerűen művelni. Azért az erkélyen játszottam ilyeneket, hogy ne hallják a szüleim, mert szégyelltem, amit csinálok” – kezdte a Story magazinnak Bereczki Zoltán, aki azt is elmondta, miért aggódott érte a családja.
Kattints a további képekért!

Az énekes-színész nem érezte magát komfortosan a középiskolában. Rendszeresen késve is ült be az iskolapadba, és mindig színes képzeletét hívta segítségül, amikor meg kellett indokolnia késlekedése okát.

Leadfotó: Instagram/ bereczkizoltan

Oldalak

Sztárok
Utazás
Az internet világában már nincsenek titkok? Dehogynem. Akadnak helyek, amelyeket még a Google is véd a kíváncsi szemek elől.
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.