Sztárok

Sosem hallott családi titokról rántotta le a leplet Bereczki Zoltán: szülei aggódtak, hogy tragikus sorsa jut

Bereczki Zoltán hazánk egyik legnépszerűbb és legkeresettebb színésze, énekese, valamint televíziós személyisége. Noha sokat szerepel a nyilvánosság előtt, vannak olyan dolgok az életében, amikről még a legnagyobb rajongói sem hallottak eddig.

Nagyon féltették

Bereczki Zoltán tehetsége már fiatal korában megmutatkozott, hiszen még csak középiskolás volt, amikor Toldy Mária énekesnő a szárnyai alá vette. Két évig dobolt, hegedült, emellett a Magyar Rádió Gyermekkórusában is énekelt, így nem is volt számára kérdés, hogy a későbbiekben művészi pályán szeretne bizonyítani. A híresség nem szerette a középiskolát, ám amikor felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, teljesen új élet kezdődött számára, hiszen az intézmény falain belül jött rá arra, hogy ami kisgyerekként közel állt a szívéhez, azt felnőttként hivatásszerűen űzheti. Szülei azonban eleinte nem repestek az örömtől, hogy fiuk művész szeretne lenni, és nagyon aggódtak érte – mint kiderült, meg is volt rá az okuk. Részletek a galériában!

„Felismertem: amit kisgyerekként egyedül az erkélyen játszottam a magam szórakoztatására, hogy különböző karakterek bőrébe bújok, azt lehet hivatásszerűen művelni. Azért az erkélyen játszottam ilyeneket, hogy ne hallják a szüleim, mert szégyelltem, amit csinálok” – kezdte a Story magazinnak Bereczki Zoltán, aki azt is elmondta, miért aggódott érte a családja.
Kattints a további képekért!

Az énekes-színész nem érezte magát komfortosan a középiskolában. Rendszeresen késve is ült be az iskolapadba, és mindig színes képzeletét hívta segítségül, amikor meg kellett indokolnia késlekedése okát.

Leadfotó: Instagram/ bereczkizoltan

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kajdi Csaba szerint nem lehet egy lapon említeni a profi modelleket és a kizárólag Instagramon pózoló-reklámozó tiszavirágú életű fiatalok produktumát.
Sztárok
Ozzy Osbourne már 74 éves, sokan pedig nem is emlékeznek már arra, hogyan nézett ki fiatalon – pedig érdemes néhány pillantást vetni a régi fotóira, ugyanis pimaszul sármos fiatalember volt annak...
Sztárok
A Kardashian család ma már megkerülhetetlen a divat és szépségiparban, de hogy szerezték meg a világhírnevet?