Sztárok

„Meg fogom csapni a kislány arcát, mert nagyon nagy” - Egyre dagad a balhé Szorcsik Viki és Szarvas Andi között a Farm VIP-ben

Egyre dagad a feszültség Szorcsik Viki, Smaltig Dalma és Szarvas Andi között a Farm VIP-ben.

Csapaton belüli feszültség

A szerda esti adás után már tagadhatatlan, hogy a Farm VIP piros csapatában komoly ellentétek alakulnak ki. Ez már az első nap megkezdődött, amikor Szorcsik Vikinek és Smaltig Dalmának szúrta a szemét, amilyen hangnemet Szarvas Andi megütött velük szemben. "Most már meg fogom csapni annak a kislánynak az arcát, mert nagyon nagy" - fejezte ki érzelmeit Szorcsik Viki a szerdai adás előzetesében.

A csapaton belüli ellenségeskedés a másik csapatnak, a sárgának is feltűnt, akik egyfelől tudják, hogy ez számukra előny, másfelől viszont aggódnak, hogy ez az ő csoportdinamikájukra is hatással lesz. "Ebben a csapatban nyugodtan, boldogan vagyunk. Nekünk ez már bőven elég volt. Ami itt megy, nekünk nehéz, tehát nálunk már ez előjön témaként, és a mi morálunkra ráül" - mondta Visváder Tamás.

Forrás: TV2 Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Home&Design
A fenntarthatóbb életmód fontos azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat és a szemétbe kerülő műanyag mennyiségét. Rengeteg módja van annak, hogyha már megvetted a műanyagot...
Lifestyle
Hatalmas vihart kavar a neten egy macska története. És nem, nem az a baj, hogy a cica egy furcsa tárgyat evett meg.
Christmas
A horoszkópunk sokat elmond rólunk: nemcsak azt jelezheti, mi vár ránk a jövőben, hanem a legjellemzőbb tulajdonságainkat is megmutatja. Segítségével a karácsonyi díszítést is tökéletesíthetjük.