Sztárok

„Meg fogom csapni a kislány arcát, mert nagyon nagy” - Egyre dagad a balhé Szorcsik Viki és Szarvas Andi között a Farm VIP-ben

Egyre dagad a feszültség Szorcsik Viki, Smaltig Dalma és Szarvas Andi között a Farm VIP-ben.

Csapaton belüli feszültség

A szerda esti adás után már tagadhatatlan, hogy a Farm VIP piros csapatában komoly ellentétek alakulnak ki. Ez már az első nap megkezdődött, amikor Szorcsik Vikinek és Smaltig Dalmának szúrta a szemét, amilyen hangnemet Szarvas Andi megütött velük szemben. "Most már meg fogom csapni annak a kislánynak az arcát, mert nagyon nagy" - fejezte ki érzelmeit Szorcsik Viki a szerdai adás előzetesében.

A csapaton belüli ellenségeskedés a másik csapatnak, a sárgának is feltűnt, akik egyfelől tudják, hogy ez számukra előny, másfelől viszont aggódnak, hogy ez az ő csoportdinamikájukra is hatással lesz. "Ebben a csapatban nyugodtan, boldogan vagyunk. Nekünk ez már bőven elég volt. Ami itt megy, nekünk nehéz, tehát nálunk már ez előjön témaként, és a mi morálunkra ráül" - mondta Visváder Tamás.

Forrás: TV2 Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.