Sztárok

„Meg fogom csapni a kislány arcát, mert nagyon nagy” - Egyre dagad a balhé Szorcsik Viki és Szarvas Andi között a Farm VIP-ben

Egyre dagad a feszültség Szorcsik Viki, Smaltig Dalma és Szarvas Andi között a Farm VIP-ben.

Csapaton belüli feszültség

A szerda esti adás után már tagadhatatlan, hogy a Farm VIP piros csapatában komoly ellentétek alakulnak ki. Ez már az első nap megkezdődött, amikor Szorcsik Vikinek és Smaltig Dalmának szúrta a szemét, amilyen hangnemet Szarvas Andi megütött velük szemben. "Most már meg fogom csapni annak a kislánynak az arcát, mert nagyon nagy" - fejezte ki érzelmeit Szorcsik Viki a szerdai adás előzetesében.

A csapaton belüli ellenségeskedés a másik csapatnak, a sárgának is feltűnt, akik egyfelől tudják, hogy ez számukra előny, másfelől viszont aggódnak, hogy ez az ő csoportdinamikájukra is hatással lesz. "Ebben a csapatban nyugodtan, boldogan vagyunk. Nekünk ez már bőven elég volt. Ami itt megy, nekünk nehéz, tehát nálunk már ez előjön témaként, és a mi morálunkra ráül" - mondta Visváder Tamás.

Forrás: TV2 Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az 51 éves színész giga-mega villája 8 éve lett kész, néhány hónapja pedig váratlanul felbukkant az eladó ingatlanok listáján. Los Angeles hetedik legdrágább otthona jelenleg - ilyet még nem láttál.
Sztárok
Nem arisztokrataként képzeli el az életét a hétéves Sarolta hercegnő.
Utazás
Télen fokozottan oda kell figyelnünk az utakon, természetesen nemcsak magunkra, hanem az utasainkra is. Fő az elővigyázatosság, épp emiatt megfelelően elő kell készülnünk az adott útra. Mutatunk...