Sztárok

Forró ígéretet tett Árpa Attila Gabriela Spanicnak: A színésznő elárulta, mit gondol valójában A Nagy Ő szívtiprójáról

Még az is lehet, hogy Gabriela Spanic lesz a következő Nagy Ő?

"Hogyne emlékeznék Attilára"

Gabriela Spanic-kal készített interjút a Bors, melyben megkérdezték a színésznőt, hogy emlékszik-e Árpa Attilára, akit a Dancing with the Stars második évadában ő is zsűrizett, és aki jelenleg A Nagy Ő-ként keresi a szerelmet a TV2 műsorában.

"Hogyne emlékeznék Attilára. Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi" - mondta Spanic. "Természetesen nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be! Ki tudja, talán meg is találnám. Persze azt tudni kell, hogy magasan van a léc" - válaszolt a kérdésre, hogy elfogadna-e egy felkérést A Nagy Ő címre.

A Bors ezzel kapcsolatban felkereste Árpa Attilát, aki elmondta, hogy mikor kiderült, hogy ő lesz idén A Nagy Ő, akkor egy rádióműsorban elhangzott, hogy mekkora fordulat lenne, ha Gabriela Spanic is a kegyeiért versengő hölgyek között lenne. "Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal” – mondta a színész. "Egyet megígérhetek: ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten" - tette hozzá a Nagy Ő.

Forrás: Bors Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.