Sztárok

Forró ígéretet tett Árpa Attila Gabriela Spanicnak: A színésznő elárulta, mit gondol valójában A Nagy Ő szívtiprójáról

Még az is lehet, hogy Gabriela Spanic lesz a következő Nagy Ő?

"Hogyne emlékeznék Attilára"

Gabriela Spanic-kal készített interjút a Bors, melyben megkérdezték a színésznőt, hogy emlékszik-e Árpa Attilára, akit a Dancing with the Stars második évadában ő is zsűrizett, és aki jelenleg A Nagy Ő-ként keresi a szerelmet a TV2 műsorában.

"Hogyne emlékeznék Attilára. Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi" - mondta Spanic. "Természetesen nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be! Ki tudja, talán meg is találnám. Persze azt tudni kell, hogy magasan van a léc" - válaszolt a kérdésre, hogy elfogadna-e egy felkérést A Nagy Ő címre.

A Bors ezzel kapcsolatban felkereste Árpa Attilát, aki elmondta, hogy mikor kiderült, hogy ő lesz idén A Nagy Ő, akkor egy rádióműsorban elhangzott, hogy mekkora fordulat lenne, ha Gabriela Spanic is a kegyeiért versengő hölgyek között lenne. "Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal” – mondta a színész. "Egyet megígérhetek: ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten" - tette hozzá a Nagy Ő.

Forrás: Bors Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.