Sztárok

Forró ígéretet tett Árpa Attila Gabriela Spanicnak: A színésznő elárulta, mit gondol valójában A Nagy Ő szívtiprójáról

Még az is lehet, hogy Gabriela Spanic lesz a következő Nagy Ő?

"Hogyne emlékeznék Attilára"

Gabriela Spanic-kal készített interjút a Bors, melyben megkérdezték a színésznőt, hogy emlékszik-e Árpa Attilára, akit a Dancing with the Stars második évadában ő is zsűrizett, és aki jelenleg A Nagy Ő-ként keresi a szerelmet a TV2 műsorában.

"Hogyne emlékeznék Attilára. Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi" - mondta Spanic. "Természetesen nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be! Ki tudja, talán meg is találnám. Persze azt tudni kell, hogy magasan van a léc" - válaszolt a kérdésre, hogy elfogadna-e egy felkérést A Nagy Ő címre.

A Bors ezzel kapcsolatban felkereste Árpa Attilát, aki elmondta, hogy mikor kiderült, hogy ő lesz idén A Nagy Ő, akkor egy rádióműsorban elhangzott, hogy mekkora fordulat lenne, ha Gabriela Spanic is a kegyeiért versengő hölgyek között lenne. "Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal” – mondta a színész. "Egyet megígérhetek: ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten" - tette hozzá a Nagy Ő.

Forrás: Bors Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Kezdetben minden zuhany káprázatos és csak úgy csillog a tisztaságtól: a csempe szép fehér, a fugák makulátlanok és az üvegajtók teljesen átlátszók. Ám az idő múlásával, akármilyen rendszeresen is...
Sztárok
Harry herceg nyitott lenne a békülésre, főleg most, hogy édesapja, III. Károly, valamint sógornője, Katalin hercegné is súlyos betegségben szenvednek. Vajon van egyáltalán erre esély?
Fashion&Beauty
A dús szemöldök az egyik legnagyobb trend idén, amiről mindenki csak álmodozik. Azonban, ha megfogadsz pár egyszerű tippet, gyorsan elérheted a tökéletes formát, méghozzá természetes úton, rövid idő...