Sztárok

Kiderült, hol rejtegette a millióit Berki Krisztián, felesége sem férhetett hozzá a pénzhez

A Blikk értesült arról, hogy a május 6-án elhunyt Berki Krisztián nem kis adósságot hagyott maga után, amit most édesapja és özvegye igyekszik rendezni. Ennek kapcsán derült ki, hogy Krisztián egy kisebb vagyont rejtegetett felesége elől.

Látszat luxus

Berki Krisztián kifelé igyekezett a legerőteljesebben azt mutatni, hogy felbecsülhetetlen vagyona van, luxusautókkal furikázott, drága ruhákat és órákat viselt és exkluzív helyeken töltötte az idejét, azonban lassan kiderül, hogy ez csak egy látszat élet volt, mely mögött bérelt autó és lakás, valamint egyre tornyosuló adósságspirál volt.

"Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem" - mondta korábban a Blikknek Berki egy ismerőse, aki azt is elmondta, hogy adósságait halála után a szerettei igyekeznek tartozni, tehát felkeresték Berki hitelezőit, akikkel tárgyali próbáltak a tartozásokról. Ennek kapcsán Berki Krisztián édesanyja elárulta, hogy volt férje, Berki apja minden adósságot ki tudott fizetni abból a pénzből, amit fia nála rejtegetett.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.
Home&Design
A fenntarthatóbb életmód fontos azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat és a szemétbe kerülő műanyag mennyiségét. Rengeteg módja van annak, hogyha már megvetted a műanyagot...
Lifestyle
Hatalmas vihart kavar a neten egy macska története. És nem, nem az a baj, hogy a cica egy furcsa tárgyat evett meg.