Sztárok

Megszületett Stohl András ötödik gyermeke - csodaszép nevet kapott

A színművész és felesége, Vica még februárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.

Hatalmas a boldogság Stohl András családjában

Megszületett Stohl András és felesége, Stohl Vica első közös gyermeke. A nagyszerű hírről az 55 éves színművész az Instagram-oldalán számolt be - bejegyzéséből az is kiderült, hogy kislánya a Bella Julianna nevet kapta.

Stohl és felesége még februárban közölték a nyilvánossággal, hogy első közös gyermeküket várják. Néhány hónappal később azt is elárulták, hogy Vica kislányt hord a szíve alatt - ahogy a házaspár mindig is szerette volna.

Annak idején sokakat meglepett, hogy Stohl és jelenlegi felesége egymásba szerettek, hiszen a színész 19 évvel idősebb ifjú nejénél. Sokakban megütközést keltett az is, hogy a televíziós műsorvezetőként is ismertté vált Stohl a családját hagyta ott új társáért. Szerelmük azonban mindennél erősebbnek bizonyult, és több évnyi együttjárás után 2020 nyarán össze is házasodtak.

Két lánygyermeke mára felnőtté cseperedett

Érdekesség, hogy a színész 2020 végén még úgy nyilatkozott, hogy feleségével egy ideig nem terveznek közös gyermeket - legalábbis addig nem, amíg Stohl legkisebb gyermeke, Barnabás nem lesz kicsit idősebb. A híresség az elmúlt években rengeteg időt töltött kisfiával, s úgy érezte, egy új gyermek érkezése esetén nehezen tudná megosztani a figyelmét két apróság között.

A Jászai Mari-díjas művész most mégis édesapa lett, méghozzá immáron ötödször. Stohl Andrásnak van már három lány- és egy fiúgyermeke. Két leánya, Rebeka és a táncművészként-műsorvezetőként ismert Luca már felnőttek (utóbbi egy évvel ezelőtt ment férjhez).

Január elején jegyezték el egymást, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy hamarosan szülőkké válnak. A nagy nap végre elérkezett.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!