Sztárok

Kiderült Stohl András születendő gyermekének neme

A színész-műsorvezető két évvel ezelőtt házasodott újra, a közeljövőben pedig ismét apai örömök elé néz.

A családját hagyta ott új társáért

Februárban derült ki, hogy az 54 éves színész-műsorvezető, Stohl András és felesége, Vica első közös gyermeküket várják. A házaspár egy Instagram-bejegyzésben tudatta a nagyszerű hírt a rajongókkal, a kismama pedig egyre gömbölyödő terheshasát is megmutatta a nyilvánosságnak a közösségi oldalán.

Annak idején sokakat meglepett, hogy Stohl és jelenlegi felesége egymásba szerettek, hiszen a színész 19 évvel idősebb ifjú nejénél. Sokakban megütközést keltett az is, hogy a televíziós műsorvezetőként is ismertté vált Stohl a családját hagyta ott új társáért. Szerelmük azonban mindennél erősebbnek bizonyult, és több évnyi együttjárás után 2020 nyarán össze is házasodtak.

Érdekesség, hogy a színész 2020 végén még úgy nyilatkozott, hogy feleségével egy ideig nem terveznek közös gyermeket - legalábbis addig nem, amíg Stohl legkisebb gyermeke, Barnabás nem lesz kicsit idősebb. A híresség az elmúlt években rengeteg időt töltött kisfiával, s úgy érezte, egy új gyermek érkezése esetén nehezen tudná megosztani a figyelmét két apróság között.

A népszerű magyar színészre nemsokára mégis újabb apai örömök várnak, most pedig az is kiderült, kisfia vagy kislánya születik-e Stohlnak.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.