Sztárok

Jessica Biel titkokat mesélt a házasságáról – idén lesznek együtt 10 éve házasok Justin Timberlake-kel

Idén ünnepelheti 10. házassági évfordulóját a gyönyörű Jessica Biel és Justin Timberlake. Ennek apropójából a sikeres színésznő őszintén kitárulkozott, és izgalmas részleteket osztott meg a házasságukkal kapcsolatban.

Versenyben vannak a Hollywood álompárja címért

Átlagosnak tűnhet a történetük, mégis van benne valamiféle szépség, és romantika. A pár 2007-ben kezdett randevúzni, miután találkoztak a Prince Golden Globe utáni partin. Mindez röviddel azután történt, hogy Justin véget vetett négyéves kapcsolatának Cameron Diazzal. Valamivel korábban ért végett Jessica kapcsolata Chris Evansszel, akivel 2001 és 2006 között járt.

A Hetedik mennyország színésznője és 10-szeres Grammy-díjas Timberlake négy évig jártak, azután 2011 decemberében bejelentették eljegyzésüket, amit házasságra váltottak 2012. október 19-én az olaszországi Fasano városában, a Borgo Egnazia üdülőhelyen.

2015 áprilisában született meg a pár első gyermeke, Silas Randall Timberlake, és 2020 júliusában érkezett nagy titokban a második fiuk, Phineas.

Egy kínos szituáció rendesen odavágott a kapcsolatuknak

Még 2017-ben mesélt Jessica arról, miért passzoltak annyira egymáshoz a férjével. „Hasonló értékeink vannak; hiszünk a hűségben és az őszinteségben – idézi őt a Dailymail – „Szeretünk szórakozni. Sok ugyanolyan dolgot kedvelünk. Emellett mindketten nagyon karrierorientáltak vagyunk.” Itt megemlítette, hogy mivel mindketten ragaszkodnak a karrierjükhöz, de épp emiatt értik meg egymást annyira, és igyekszenek támogatni, motiválni a másikat.

Ugyanakkor 2019 novemberében a pár kapcsolata górcső alá került, amikor Justint rajtakapták kézen fogva Alisha Wainwrighttal – akivel a Palmer című filmben szerepelt -, egy New Orleans-i éjszakán, ahol a filmet forgatták.

Az énekes később nyilvánosan kért bocsánatot az Instagram-posztjában és világossá tette, mennyire sajnálja, hogy zavarba hozta Bielt az incidenssel, amelyet a túlzott piálásnak tulajdonított.

„Amennyire csak tudok, távol maradok a pletykáktól, de a családom számára fontosnak érzem, hogy foglalkozzam a közelmúltban megjelent pletykákkal, amelyek bántják azokat, akiket szeretek" – írta akkoriban Timberlake a közösségi médiában megjelent bejegyzésében. „Semmi sem történt köztem és a kolléganőm között. Túl sokat ittam azon az éjszakán, és megbántam a viselkedésemet. Jobban kellett volna figyelnem.” – majd így folytatta az énekes: „Nem ezt a példát akarom mutatni a fiamnak. Bocsánatot kérek csodálatos feleségemtől és családomtól, amiért ilyen kínos helyzetbe hoztam őket – mondta –, és arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb férj és apa legyek.”

Mint később kiderült, egy forrás később azt közölte a Us Weeklynek, miszerint Jessica kifejezetten „bátorította Justint, hogy tegye közzé nyilatkozatát az Instagramon, mert kínosan érezte magát a tettei miatt, és azt akarta, vállalja a felelősséget”.

A bennfentes azt is hozzátette: a pár még mindig egységet alkot és kitartanak egymás mellett.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.