Sztárok

"Csodálatosak vagytok!" – Így ünnepelték az anyák napját a magyar sztárok – fotók

Az anyák napja tökéletes ünnep arra, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat az édesanyánk felé. Természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el a nagy napról: mutatjuk, melyik híresség hogyan köszöntötte az édesanyákat!

Hála és szeretet

Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, melyen az anyaságról emlékezünk meg: hálát adunk annak a személynek, aki világra hozott bennünket, felnevelt és gondoskodott rólunk, de köszönetet mondunk nagymamáinknak és nagynénikéinknek is a szeretetért, valamint a törődésért. Az anyák napját a különböző országokban más és más napokon ünneplik, Magyarországon május első vasárnapján, amely a tegnapi napra esett: természetesen a hazai sztároknak is sokat jelent ez az ünnep, és nem volt kérdés, hogy a közösségi oldalaikon is felköszöntik az édesanyjukat, vagy szülőként emlékeznek meg a nagy napról. Galériánkban megmutatjuk, milyen szívhez szóló üzenetek és fotók lepték el a magyar sztárok Instagram oldalát:

„Tőle tanultam szeretni, odafigyelni, gyengédnek lenni, felelősséget vállalni, mindent megtenni, nőnek lenni, és gyűrődés mentesen teregetni (ez az egyik legfontosabb jó tulajdonságom). Hálás vagyok a jóistennek, hogy még mindig, nap mint nap a kislánya lehetek!” – köszöntötte Szinetár Dóra az édesanyját, Hámori Ildikót.
Kattints a további képekért!

Tavaly - négy év kihagyás után - jelentkezett új nagylemezével a speed-folk-freak-punk stílusokat remek érzékkel vegyítő Bohemian Betyars. Ezen kapott helyet a Ne sírj anyám! című dal, amihez anyák napja alkalmából egy különleges koncertes kisfilm is készült - a zenekar tagjainak édesanyjai vendégszereplésével! A forgatókönyvet az éppen első mozifilmjén dolgozó, többszörösen díjazott és Diák-Oscar díjra jelölt rendezővel, Freund Ádámmal dolgozta ki, és valósította meg a zenekar.

Leadfotó: Instagram/ tolvaireni, kamaras.ivan, lindakiraly

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!