Sztárok

Tündéri fotóval tudatták: megszületett Kylie Jenner második gyermeke

Másodszor is édesanya lett a reality-sztár és smink-mogul Kylie Jenner. Az Instagramon jelentette be, hogy világot látott Travis Scott rapperrel a kisfiúk, akinek egyesek már a nevét is tudni vélik.

Megszületett Kylie Jenner kisfia

Ahhoz képest, hogy a Kardashian-Jenner klán tagjai a világ leghíresebb embereinek körébe tartoznak, a család legfiatalabb testvérének egészen sokáig sikerült titokban tartania, hogy újra várandós. Múlt szeptember elején a Femcafe.hu-n is beszámoltunk róla, hogy Kylie Jenner az Instagram-oldalán közzétett videóban erősítette meg azt az akkor már hetek óta terjengő szóbeszédet, hogy ismét anyai örömök elé néz.

A 24 éves reality-sztár már fiatalabb korában is gyakran mondogatta, hogy az élete legfőbb célja, hogy édesanya legyen. Az első gyermekáldás húszéves korában érte: a terhesség ideje alatt sikerült szinte teljesen kizárnia a sajtót az életéből, így 2018-ban bombaként robbant a hír, hogy világot látott a kislánya, aki a Stormi nevet kapta. Gyermeke apjával, a rapper Travis Scottal egy időre elváltak útjaik, azonban hamar újra egymásra találtak, és egy családként folytatták közös életüket. Ezt bizonyítja második gyermekük érkezése is, amit egy kicsivel alaposabban közvetített a közösségi oldalán a híresség.

Kylie az Instagram-oldalán tett közzé egy fekete-fehér képet, amin az látszik, hogy négyéves kislánya egy újszülött kezét fogja, a kép alá pedig a 2022. 02. 02. dátum került egy kék szívecske emoji társaságában, mindebből pedig arra lehet következtetni, hogy múlt szerdán megszületett a páros második gyermeke, aki minden bizonnyal egy kisfiú. Ennél többet vagy biztosabbat egyelőre nem tudni a piciről, de a rajongók máris elkezdték találgatni, milyen nevet kaphatott, és egyeseknek a bejegyzés alá kommentelő családtagok és barátok megjegyzései alapján, illetve a számmisztika szerint meggyőződésük, hogy a fiúcska az Angel nevet kapta, ami angyalt jelent. Amerika leghíresebb családjának tagjai híresek arról, hogy fontos jelentéssel bíró nevet adjanak csemetéiknek, viszont az sincs kizárva, hogy Kylie mindenkit meglep majd a nagy név-leleplező bejelentéssel.

Szívszorító pillanatokat élt át a közönség Billie Eilish atlantai koncertjén. A fiatal énekesnő kiszúrta, hogy egy nézőt erőteljes rosszullét fogta el. Ami ezután következett, az mindenkit meglepett - a lehető legpozitívabb értelemben.

Leadfotó: Tommaso Boddi/Getty Images for Netflix

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.