Kylie Jenner terhesen sem mond le a stílusról: merész, tűzpiros ruhában pózolt a kamerának - fotó

Kylie Jenner második gyermekével várandós, s egyre szebben gömbölyödik már a babapocakja – ennek ellenére nem hajlandó lemondani a dögös ruháiról, hiszen a minap is egy szűk, testhez simuló szettben kápráztatta el a rajongóit.

Hamarosan kétgyermekes anyuka lesz

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, egy ideje már keringett a pletyka Kylie Jenner második terhességéről, a Keeping Up With The Kardashians 24 éves sztárja azonban csak szeptember elején erősítette meg a találgatásokat – mindezt egyébként elképesztően aranyos módon. A világhírű modell egy szívmelengető videót tett közzé az Instagram oldalán, melyből egyértelműen kiderült, hogy ismét anyai örömök elé néz. A felvételen először egy pozitív terhességi teszt látható, az influenszer emellett azt a pillanatot is megmutatta a követőinek, amikor ultrahang felvételekkel bejelentette édesanyjának, Kris Jennernek, hogy újra nagymama lesz. A videó végén Kylie fürdőruhában is feltűnik, s látszik, hogy már elég nagy a hasa, tehát viszonylag sokáig titkolta a nagyvilág előtt a terhességét.

A kismama és párja, Travis Scott bizonyára nagyon boldogok, hogy első gyermekük, Stormi Webster – aki 2018 februárjában jött világra – hamarosan kistestvért kap, s bár Kylie bizonyos átél néha nehezebb napokat a terhessége miatt, igyekszik ezt egyáltalán nem mutatni, sőt! A várandós modell a minap egy olyan fotót tett közzé magáról, amellyel egyszer s mindenkorra bebizonyította: kismamaként is lehetünk lehengerlően stílusosak és dögösek.

Lapozz tovább a képért!

Oldalak

  • 1
  • 2