Sztárok

Bűbájos fotóval tudatta a világsztár, hogy megszületett a második gyermeke

Az Instagram-oldalán jelentette be Ed Sheeran, hogy másfél évvel első kislánya születése után a legnagyobb titokban világra jött a második gyermeke. A büszke szülők a pici nemét is elárulták.

Immár kétszeres apuka

Ed Sheeran csütörtökön óriási titokról rántotta le a leplet az Instagram-oldalán, miszerint feleségével, Cherry Seabornnal megszületett második gyermekük. A páros híres arról, hogy nem sokszor osztják meg magánéletük részleteit a nyilvánossággal. Az esküvőjükre is mindenki tudta nélkül került sor 2019 elején, és az előző terhességüket is hónapokig rejtegették. Első kislányuk, Lyra Antarctica 2020 szeptemberében látta meg a napvilágot, most pedig – minden előzetes nyilvános bejelentés nélkül, hogy babát várnának – újabb taggal bővült a családjuk.

Az énekes a már bevett módszerét alkalmazta: most is egy pár babazokni látható az általa megosztott képen, amely alatt a nagy bejelentést tette. „Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy született még egy gyönyörű kislányunk. Mindketten nagyon szeretjük, és földöntúli boldogságot érzünk az immár négyfősre bővült családunk miatt” – írta a posztban Sheeran. Hogy a pici mikor született pontosan és milyen nevet kapott, egyelőre nem derült ki.

Világra jött az énekesnő és A$AP Rocky közös gyermeke, azonban - a mostani gyakorlattól eltérően - egyik híresség sem erősítette meg a hírt az Instagramon.

Leadfotó: Dave J Hogan/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...