Johnny Depp egy másik híres exe is kitálalt: nincsenek jó emlékei a kapcsolatukról

Ellen Barkin féltékenynek írta le Johnny Deppet, aki állítása szerint egyszer egy borosüveget is eldobott a társaságában. Minderről a bírósági vallomásában beszélt.

A kilencvenes években voltak bajok vele

Hetek óta zajlik Johnny Depp és Amber Heard pere, ahol mindkét félnek az a célja, hogy a másikat állítsa be bántalmazóként. A volt házasok sorra hozzák a bizonyítékokat és a tanúkat a bíróság elé, hogy így igazolják igazukat. Így került a képbe Ellen Barkin színésznő is, akinek a kilencvenes években volt rövidéletű kapcsolata Deppel. Barkin 2019-ben rögzített tanúvallomását a csütörtöki tárgyalási napon vetítették le.

A színésznő eleinte romantikusnak írta le a Deppel való viszonyát, majd ezt kijavította arra, hogy inkább csak szexuális jellegű volt a kapcsolatuk. 1994-ben heti 3-4 alkalommal feküdtek le egymással öt hónapon keresztül, miután a Félelem és reszketés Las Vegasban című film forgatásán megismerkedtek. Barkin féltékeny és irányításmániás férfiként jellemezte egykori szeretőjét. „Egyszer volt egy karcolás a hátamon, ami nagyon-nagyon felidegesítette, mert meg volt róla győződve, hogy egy másik férfival való szeretkezés közben szereztem” – idézi a New York Post a vallomást, amiben a színésznő azt is mondta, hogy Depp „egyfolytában részeg” és „kontrolvesztett” állapotban volt, többször látta őt marihuánát szívni, valamint kokaint és egyéb hallucinogéneket is fogyasztani.

Barkin egy olyan incidenst is felidézett, amikor Johnny Depp alkoholmámoros állapotában egy borosüveget hajított az irányába, miközben más jelenlévőkkel veszekedett egy hotelszobában. „Nem tudom, miért dobta el azt az üveget. Inkább csak egy lökés volt” – fogalmazott, hozzátéve, hogy az üveg nem talált el senkit. A színésznő nem tudta felidézni, hogy kik voltak még a szobában, illetve hogy a palack teli vagy üres volt.

Jennifer Grey és Johnny Depp a nyolcvanas években keveredett rövid életű, ám annál szenvedélyesebb szerelmi viszonyba. A színésznő a nemrég megjelent memoárjában számolt be a részletekről.

Leadfotó: Barry King/WireImage

Oldalak