Budapesti rajongókkal fotózkodott Mel Gibson: a világsztár keresztül-kasul bejárta a magyar fővárost

Az Oscar-díjas világsztár falmászóterembe vitte a családját, de egy rangos fővárosi étterem személyzetével is fotózkodott.

Mad Max Budapesten

Mel Gibson azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akiket nem korrumpált a hírnév: A rettenthetetlen sztárja átlagembereket megszégyenítő kedélyességgel és közvetlenséggel viszonyul rajongóihoz, éljenek azok akár az Egyesült Államokban, akár az óceán innenső partján. A nagynevű színész-rendezőről legutóbb februárban írtunk, épp magyarországi tartózkodása apropóján: Gibson a John Wick című, mára ikonikussá vált Keanu Reeves-mozi előzménysorozatot forgatja hazánkban, így aztán nem meglepő, hogy az utóbbi hónapokban többször megfordult nemcsak Budapesten, de Magyarország egyéb részein is (lencsevégre kapták például, amint beugrott egy balatoni borászatba).

A The Continental című széria magyarországi forgatása nem ért véget, A Passió és A fegyvertelen katona rendezője az utóbbi időszakban ismét egyre többször bukkan fel Budapesten, s a járókelők-bámészkodók felettébb hétköznapi helyzetekben csípik el kedvencüket. Az egykori Mad Max szemlátomást élvezi budapesti látogatását, s ahelyett, hogy megjátszaná a nagynevű hollywoodi filmcsillagot, minden hazai rajongóját szívélyesen, lenyűgöző alázattal és kedvességgel fogadja.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk, mivel üti el az időt Gibson a fővárosunkban!

Oldalak

  • 1
  • 2