Sztárok

Megszületett Bruce Willis első unokája: Elbüvölő fotó készült a demenciával küzdő színész legkisebb családtagjáról

Hatalmas az öröm a családban, ugyanis megszületett a 68 éves Bruce Willis első unokája. Egy elbüvölő fotót is posztoltak a babáról.

Vajon mennyire tudja élvezni a nagypapaságot?

Nemrég kiderült, hogy Bruce Willis egy frontotemporális demencia nevű borzalmas betegségben szenved, ami őt és a körülötte élőket is erősen érinti és nincs rá gyógymód. Folyamatosan röppennek fel a hírek, hogy betegsége miatt a színész egyre zavartabb és állapota folyamatosan romlik, így hát kérdés, hogy mennyire tudja majd megélni, hogy végre nagypapa lett.

A 68 éves színész lánya, Rumer Glenn Willis megszülte első gyermekét, aki egy csodálatos, egészséges kislány.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....