Megszületett a döntés Johnny Depp és Amber Heard ügyében

Elérkezett a pillanat, amire oly sokan vártak. Az esküdtszék szerdán döntött Johnny Depp és Amber Heard botrányokkal tarkított perében.

Megszületett az ítélet Johnny Depp és Amber Heard becsületsértési perében

Nem túlzás azt állítani, hogy szerda este egy olyan pereskedés zárult le, amit az egész világ figyelemmel kísért. Johnny Depp és Amber Heard botrányos ügye 2018-ban kezdődött, mikoris a színésznő azt állította, családon belüli erőszak érte. Természetesen ezt a sztárszínész, Johnny Depp nem hagyta szó nélkül és egy több éven át tartó pereskedés vette kezdetét. Ezalatt a színésznő vallomásaiban azt állította, Depp verbálisan és fizikálisan is bántalmazta őt kapcsolatuk alatt, Deppet többek között szexuális erőszakkal is megvádolta.

Johnny Depp nem bűnös

Azonban szerdán megszületett az ítélet Johnny Depp és Amber Heard ügyében, miszerint Heard becsületsértést követett el. Az esküdtszék megállapította, hogy Heard három különböző, a The Washington Post cikkében tett kijelentésével valóban rágalmazta a Karib-tenger kalózai ikonikus alakját, Depp pedig az ügyvédje által tett egyik kijelentésével követett el rágalmazást a színésznővel szemben. Az esküdtszék 10 millió dollár kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést ítélt meg Deppnek. Az esküdtszék Heardnek 2 millió dollár kártérítést ítélt, azonban bűntető kártérítés nélkül.

Amber Heard a fellebbezést fontolgatja

David Shane, Heard szóvivője a döntés után azt nyilatkozta, ügyfele a fellebbezést is fontolóra veszi az ügy kapcsán. Ezzel szemben Johnny Depp úgy tűnik a fellegekben járhat és „visszakapta életét”.

„A kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy ezt az ügyet elővegyük, feltárjuk az igazságot, függetlenül az eredménytől. Az igazság kimondásával tartoztam a gyermekeimnek és mindazoknak, akik kitartóan támogattak engem”

– írja kiadott nyilatkozatában Johnny Depp.

Meglepő szereplő lépett a színre a Twitteren Johnny Depp és Amber Heard pere kapcsán. Az említett személy pedig nem más, mint Amber Heard korábbi kedvese, Elon Musk. A milliárdos Twitteren üzent az egykori házaspárnak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...