Folytatódik a brit királyi dráma: Meghan Markle állítólag bántalmazta a palotai személyzetet

Lehet, hogy mégsem annyira ártatlan Meghan Markle? A brit királyi udvar személyzete kiteregette a szennyest – némelyiküket állítólag szándékosan bántalmazta Harry herceg felesége.

Nem csillapodnak a botrányok a brit királyi család körül

Egész egyszerűen hihetetlen, de még mi is csak kapkodjuk a fejünket azon hírek hallatán, melyek az elmúlt pár hétben történtek az amúgy kedves, nyugis és visszafogott(nak tűnő) brit királyi család körül.

Kezdődött azzal, hogy Meghan és Harry a második gyermekük, Lilibet Diana születése előtt egy mindent kitárulkozó interjúban bevallották Oprah Winfrey-nek (és persze a nagyvilágnak), hogy milyen kínok és keservek kellettek ahhoz, hogy végleg maguk mögött tudják hagyni a brit királyi kötelezettségeiket - utána pedig csak úgy jött az özönvíz és mindenki elkezdte a sarat dobálni a másikra.

A dolgok az elmúlt egy hétben például olyan durvára fajultak, amelyre még a brit királyság történelmében egyszerűen még nem volt példa. A következő uralkodó, Károly herceg ugyanis azon ügyködik, hogy fiát, Harry herceget és annak gyermekeit ki tudja tiltani a trónöröklési sorrendből, valamint el tudja tőlük venni a születésüktől fogva szabadon járó királyi címerüket, titulusukat – ami azért sokkoló, mert azért csak apáról meg a fiáról van szó…

Most pedig borult az újabb bili: a királyi palota személyzete szerin ugyanis Meghan bántalmazta őket – mely nemcsak egy hercengőhöz és egy világsztárhoz, de egy hölgyhöz sem méltó.

A cikkünknek még nincsen vége, a részletekért kattints a következő oldalra!

Fotó: Instagram

Oldalak