Sztárok

Meghan megható ígéretet tett II. Erzsébetnek: a hercegné végül csúnyán megszegte a királynőnek fogadott esküjét

Meghan Markle szívszorító esküt tett a néhai II. Erzsébetnek az első találkozásukkor, amit végül képtelen volt betartani.

Ellentétesen cselekedett, mint ahogy ígérte

Amint Harry herceg számára egyértelművé vált, hogy Meghan Markle számára az igazi, alig várta, hogy bemutassa újdonsült kedvesét a családjának – nem utolsósorban szeretett nagyanyjának, a néhai királynőnek, aki nagy reményeket fűzött a románchoz. A megismerkedés napján az egykori színésznő mindössze 20 percet töltött az uralkodó társaságában, aki rendkívül szívélyesen fogadta, sőt azt is kijelentette, hogy amennyiben Meghannak az a vágya, a királyi családba való csatlakozás ellenére is nyugodtan folytathatja filmes karrierjét. Egy szó, mint száz, az első találkozás igencsak jól sikerült, azonban a sussexi hercegné tett egy ígéretet Őfelségének, amit azóta kénytelen volt megszegni. Részletek a galériában!

Meghan a windsori kastélyban látta először a néhai uralkodót, méghozzá úgy, hogy nem sokkal azt megelőzően tájékoztatták őt a találkozásról. Az egykori színésznő nagyon izgult, hiszen nem tudta, hogyan viselkedjen megfelelően II. Erzsébet közelében, így végül Harry nagynénje, Sarah Ferguson adott neki egy kis gyorstalpalót.
Kattints a további képekért!

Kinsey Schofield királyi kommentátor szerint Meghan Markle újabban arra készül, hogy egy szupersztár segítségével javítson hírnevén, melyen jó ideje csorba esett már.

Leadotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.