Krausz Gábor ezzel mindent elmondott, de Mikes Anna élete is fenekestül felfordult

Krausz Gábor és Mikes Anna élete teljesen megváltozott, amióta együtt vannak. A rajongók is látják, hogy minden út pozitív irányba visz.

Krausz Gábor fotója valóban többet mondd ezer szónál

Természetesen a válás után is van, ami összeköti Tóth Gabit és Krausz Gábort, és ez nem más, mint a közös lányuk, Hannaróza. Azt már a viharos időszakban sem tagadták, hogy mindig ő lesz az első helyen, és mindent a kislányukért tesznek.

Tóth Gabinak mostanában meg kell küzdenie a negatív hullámokkal, de Krausz Gábornak teljesen pozitív fordulatot vett az élete. Lelkileg persze meg kellett erősödnie, és ebben rengeteget segített neki a Dancing with the Stars-os partnere, Mikes Anna.

Krausz Gábor is bevallotta, hogy ez a szikra közöttük nem a műsor után alakult ki, de nem akartak ezért külön szimpátiapontokat bezsebelni, és elsietni sem semmit.

Most mind a kettejük élete fenekestül felfordult, persze pozitív irányba. A többi a galériánkból kiderül!

Krausz Gábor és Mikes Anna között érződött, hogy szikrázik valami. Lehet ezért is tudták megnyerni a Dancing with the Stars legutóbbi évadát.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi nincsen könnyű helyzetben, mivel amióta szakított Krausz Gáborral, még kritikusabb vele a közönség. Néha még most sem nyugodnak meg az indulatok.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.