Sztárok

Füstbe ment terv lett Harry próbálkozása? Ez várhat a hercegre a békülésért folytatott harcában

Harry herceg nyitott lenne a békülésre, főleg most, hogy édesapja, III. Károly, valamint sógornője, Katalin hercegné is súlyos betegségben szenvednek. Vajon van egyáltalán erre esély?

Lesz ebből valaha pozitív végkimenetel?

Harry nemrég ismét a nyilvánosság fókuszába került került, miután váratlanul megszólalt édesapja, III. Károly király egészségi állapotáról: a herceg maga vallott arról, hogy azért találkozott hosszú idő után újra először vele, mert az uralkodóról kiderült, hogy rákbetegségben szenved. Megszólalása derült égből villámcsapásként ért mindenkit, sokan pedig egyből azon kezdtek spekulálni, hogyan alakul a jövőben a sussexi és a családja közötti kapcsolat. Egyesek szerint bár Harry nagyon igyekszik, minden bizonnyal rendkívül nehéz dolga lesz, sőt: lehet, hogy már túl késő számára. És hogy miért? Galériánkban eláruljuk!

Harry a napokban úgy nyilatkozott, szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy rövid időre találkozhatott az édesapjával. Amikor megkérdezték a király állapotáról, azt válaszolta: "Az köztünk marad".
Kattints a további képekért!

Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos volt, aki a minap egy podcadtbeszélgetésben elevenítette fel az eseménnyel kapcsolatos - finoman szólva is ellentmondásos - élményeit.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.