Sztárok

Meglepő dolgot árult el legnépszerűbb dalukról a magyar énekesnő: majdnem parkolópályára tette az imádott slágert

Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a slágerrel kapcsolatban.

Dalaik mindig szívből jönnek

Jubileumi koncerttel készül a rajongóknak a Margaret Island, amely közel 100 dallal örvendeztette meg a hallgatókat az elmúlt tíz évben. A zenekar úgy érzi, sikerének titka az, hogy mindvégig önazonosak tudtak maradni és csak olyan dalokkal léptek a nagyközönség elé, amelyek szívből jöttek. „Sok műfajban kipróbáltuk már magunkat, de sosem arra törekedtünk, hogy a trendek után menjünk. Sosem arra mentünk rá, hogy nekünk slágereink legyenek. Olyannyira nem, hogy annak idején az Eső című dalunkat, amely által mindenki megismert minket, én fel sem szerettem volna énekelni, mert úgy voltam vele, hogy jaj, még egy szerelmes dal... Tomi, a gitárosunk mondta, hogy pedig lehet, hogy ez lesz a sláger. Mindig arra törekszünk, hogy nekünk tetszen és nagyon örülünk, ha a közönségnek is tetszik” – mondta a Sláger FM-en Lábas Viki, aki új dallal és új lemezzel jelentkezik a Margaret Islanddel.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.