Sztárok

Agyvérzést kapott Meghan Markle édesapja – Talán a kórházi látogatás a hercegné utolsó esélye, hogy kibéküljön Thomassal

Thomas Markle agyvérzést kapott – a szomorú hírt lánya közölte a nyilvánossággal.

Lehet, hogy nem lesz több esély a békülésre

Thomas Markle-t mindenki csak a királyi család bajkeverőjeként ismeri: Meghan Markle édesapja már többször is kiteregette a szennyest lányával kapcsolatban, így nem meglepő, hogy a hercegné köztudottan nem ápol jó viszonyt apjával. A sajtóértesülések szerint egyáltalán nem beszélnek egymással már évek óta, hiszen Thomas ott tesz keresztbe lányának, ahol csak tud: korábban már több történetet és képet eladott Meghanról, valamint a tőle kapott személyes jellegű leveleket is kiszivárogtatta, így többen úgy gondolják, Thomas csak nyerészkedni próbál gyermekén, és egy kis hírnévért, hírverésért gyakorlatilag mindenre képes. Nemrég a férfi nagy port kavart azzal, amikor kijelentette, hogy békülni kíván lányával, Harryvel és az egész királyi családdal, a jó viszony érdekében pedig úgy döntött, hogy Nagy-Britanniába utazik, pontosabban Londonba a királynő platina jubileumi ünnepségére azzal a céllal, hogy találkozzon Erzsébettel, Károly herceggel, valamint a sussexiek gyermekeivel, azaz unokáival, akiket Thomas még sosem látott személyesen. Nos, úgy tűnik, hogy júniusi utazása meghiúsul, ugyanis a férfi a napokban agyvérzést kapott, amiről saját lánya számolt be a nyilvánosságnak. Galériánkban mutatjuk a részleteket!

Meghan és édesapja között tehát az elmúlt évek feszültségei miatt szinte tapintható a rossz viszony, így most mindenki azt találgatja, vajon a hercegné meglátogatja-e a kórházba került Thomast.
Kattints a további képekért!

Luna Joanna Instagram történetében fejtette ki részletesen, mit gondol a szexbotrányba keveredett előadó, Azahriah megcsalásáról – azt is elárulta, hogyan tudta meg, hogy párja hűtlen volt hozzá.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon egyszerű, el sem lehet rontani, ráadásul egy mindössze 2 perces módszerről van szó, tehát nem időigényes.
Sztárok
Legalábbis ezt állítja az „új Nostradamus”, aki több, már bekövetkezett eseményt is megjósolt korábban.