Nincs jól a világhírű énekes: újra a drogok rabjává vált a rockisten, aki élete során már több mint 2 millió dollárt költött kábítószerre

Steven Tyler visszaesett, amiről az Aerosmith közösségi oldalán adott számot a rajongók felé – mint kiderült, az együttes a koncerteket is lemondta Tyler miatt.

Újra előtört a régi, rosszabbik énje

Steven Tyler az Aerosmith nevű amerikai hard rock zenekar énekeseként vált ismertté, azóta pedig minden idők egyik legismertebb és legkarizmatikusabb rockénekeseként tartják számon, akinek nem csupán energikus színpadi előadásmódja, de külseje is nagyon hasonlít Mick Jaggerére. Védjegyének számítanak színes fellépőruhái, valamint a mikrofonállványra csavart sálai is, ám tehetsége mellett botrányairól is híressé vált: Steven a 70-es évek végén, a 80-as évek elején élte fénykorát, amikor is nőügyei mellett nyilvánosságot kapott súlyos alkohol- és drogproblémája is. 1986-ban végül állítólag sikeresen kigyógyult függőségeiből, de 2009-ben visszaesett a különböző vényköteles fájdalomcsillapítók használata miatt. Azóta Tyler túlvan már egy sikeres elvonókúrán, de a hírek szerint most újra a szerek rabjává vált. A zenész állítólag élete során több mint 2 millió dollárt költött drogokra, így kábítószerfüggősége igencsak komolynak mondható. Sötét múltjáról korábban ő maga is kegyetlen őszinteséggel vallott: „Felszívtam fél Perut, kérdezz meg róla bárkit, igazolni fogja” – ismerte be James Corden műsorában a sztár, akkor még viccesen. Most azonban a helyzet korántsem olyan mókás: az Aerosmith maga jelentette be a közösségi oldalán, hogy Steven Tyler visszaesett, az énekes pedig olyannyira nincs jól, hogy koncertjeiket is le kellett mondani miatta.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2