Árpa Attila lesz az új Nagy Ő - nőideáljáról mesélt az ország kedvenc agglegénye

Színészként, rendezőként és producerként is letette már a névjegyét, számos tévéműsor fűződik a nevéhez, most viszont olyasvalamire vállalkozik, amivel még sosem próbálkozott: ország-világ előtt fog csajozni az 50 esztendős Árpa Attila, hazánk egyik legnépszerűbb agglegénye.

Színész, rendező, producer és botrányhős

Április végén röppent fel először a pletyka, hogy folytatódik a TV2 veretes múltú és nagysikerű produkciója, A Nagy Ő. A társkereső reality 2021 végén, több éves kihagyást követően tért vissza a képernyőkre, abban a szériában Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó kegyeiért versengtek a rámenős hölgyek, őt pedig az 50 esztendős színész-producer, Árpa Attila váltja majd a megannyi férfi által őszintén irigyelt szerepkörben.

Árpa számos területen kipróbálta már magát a honi és a nemzetközi médiában: gyerekkorától fogva színészkedik (kevesen tudják, de például Werner Herzog legendás Nosferatujában is felbukkant kisfiúként), de dolgozott már producerként, forgatókönyvíróként és rendezőként (Argo 1-2) is, sőt több színházi produkció fűződik a nevéhez. A 50 esztendős Árpa egyúttal közismert botrányhős is, aki rendre zűrös ügyekbe keveredik: tavaly például drogkereskedelem miatt emeltek vádat ellene (a híresség határozottan tagadta bűnösségét), valamint azt is elárulta, hogy nárcisztikus pszichopata.

A nevét övező skandallumok ellenére Árpa sokak szemében megnyerő személyiség - ezért sem lepte meg különösebben a nyilvánosságot, amikor először megszellőztették, hogy Noszály Sándor, a már említett Tóth Dávid és mások után ezúttal ő lehet A Nagy Ő főszereplője. A színész-producer mindeddig nem kommentálta a pletykákat, most viszont megtörte a csendet: még azt is elárulta, milyen nők képesek arra, hogy lángra lobbantsák a szívét.

Lapozz, tudd meg, milyen nőkre bukik Árpa Attila!

Oldalak

  • 1
  • 2