Sztárok

Megtörte a csendet Azahriah megcsalt barátnője: „Hatalmasat csalódtam benne, mint páromban. Ez az, ami fáj”

Luna Joanna Instagram történetében fejtette ki részletesen, mit gondol a szexbotrányba keveredett előadó, Azahriah megcsalásáról – azt is elárulta, hogyan tudta meg, hogy párja hűtlen volt hozzá.

Napok óta ettől hangos a sajtó

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a hétvégén bombaként robbant a hír, miszerint a népszerű feltörekvő előadó, Azahriah, azaz Baukó Attila szexbotrányba keveredett: az énekes nem csupán megcsalta jelenleg külföldön tartózkodó barátnőjét, de az esetről még videó is készült. Azahriah a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel zenekarával, majd a koncert után a backstage-ben egyik rajongójával közösült a nyilvános vécék mögött, amit titokban valaki kamerára vett. Miután a felvétel kikerült a világhálóra, az énekes reagált a botrányra Instagram oldalán: állítása szerint a róla készült videó nem érdekli őt annyira, sokkal inkább az a fájdalmas számára, hogy volt egy barátnője, aki várt rá. Luna, aki korábban VV Soma és Pumped Gabó barátnője is volt, természetesen szintén reagált az esetre: „Nem haragszom, csalódott vagyok és fáj” – osztotta meg érzéseit a csinos influenszer, aki szerint Azahriah egyáltalán nem rossz ember, csupán ezzel a stílussal próbálja védeni magát, ám Luna annyi törődést, elfogadást és türelmet kapott az előadótól, mint még korábban senki mástól. Éppen ezért felmerült a kérdés a rajongókban, hogy vajon az énekes megcsalt barátnője megbocsátja-e a történteket hűtlen párjának – nos, Luna ezzel kapcsolatban is megosztotta gondolatait a közösségi média felületén.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.