Szexbotrányba keveredett a népszerű magyar énekes, egy videó buktatta le őt, ahogy megcsalja barátnőjét: így reagált az előadó

Baukó Attila, azaz Azahriah nem csupán megcsalta barátnőjét, aki jelenleg külföldön tartózkodik, de az esetről még videó is készült, ami lebuktatta a népszerű feltörekvő énekest – mutatjuk, hogy reagált a két érintett.

A botrány

Az egész internet felzúdult a hírre, miszerint Baukó Attila, azaz ismertebb nevén Azahriah szexbotrányba keveredett: a népszerű énekes erről saját közösségi oldalain vallott, habár erre szinte már semmi szükség nem volt, ugyanis mire Azahriah megszólalt, addig a világhálót ellepték a róla készült rejtett kamerás felvételek. Történt ugyanis, hogy pénteken a fiatal előadó a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel zenekarával, majd a koncert után a backstage-ben Azahriah egyik rajongójával közösült, amit valaki titokban kamerára vett. Ám ez még mind semmi: kiderült, hogy az énekesnek van (volt) barátnője, aki épp külföldön tartózkodik, ám pár héten belül hazautazott volna épp csalfa kedveséhez. A következő oldalon mutatjuk, hogyan reagáltak az érintettek a botrányra, ami felkavarta az állóvizet!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.