Sztárok

Meg Ryan több mint egy évtized után visszatér a gyökereihez: újra romkomban szerepel

Meg Ryant a kilencvenes években zárta a szívébe a közönség, ekkoriban sorozatban a legsikeresebb romantikus komédiákban szerepelt. Karrierje pár éve kissé megrekedt, de most eljött az ideje a nagy visszatérésnek. A 60 éves színésznő David Duchovny oldalán tűnik majd fel legújabb filmjében, amit rendezőként is jegyez.

Meg Ryan újra romkomban bizonyíthat

Meg Ryan neve a kilencvenes években biztosíték volt arra, hogy egy film nemcsak kasszasiker, de a közönség kedvence is lesz. A romantikus komédiák koronázatlan királynője a korszak legmenőbb férfiszínészeinek oldalán tűnt fel olyan ikonikus alkotásokban, mint a Harry és Sally, A szerelem hullámhosszán, a Francia csók, az Angyalok városa vagy a Kate és Leopold. Szinte hozzánőtt a kissé különc, de szellemes és nagyon szexi főhősnő karaktere, egy idő után mégis egyre kevesebb szerepet kapott. Sokan úgy tartották, hogy az idősödő színésznő kiöregedett a védjegyévé vált romkom-hősnő szerepkörből, ráadásul úgy tűnt, hogy neki sem teljesen sikerült megbarátkoznia az évek múlásával, hiszen rengeteg szépészeti beavatkozáson esett át, ami hatására egy időben igencsak megváltozott az egykor bájos színésznő arca.

Most úgy tűnik, eljöhet Meg Ryan másodvirágzásának időszaka. A jelenleg hatvanéves színésznő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy újra egy romantikus komédián dolgozik, amelyben nem csak a női főszerepet alakítja, de ő is rendezi a filmet. A What Happens Later (Mi történik később) című alkotásban David Duchovny lesz a partnere. A New York Post arról ír, hogy a film Steven Dietz Shooting Star (Hullócsillag) című könyvén alapszik. A történet szerint egy reptéren, éjszakára behavazódva találkozik újra egymással két egykori szerető, az egyedülálló Willa és a feleségétől nemrég különvált Bill.

Nem ez lesz Ryan rendezői debütálása, 2015-ben már bemutatkozott rendezőként az Ithaca című filmben, a második világháborús drámában magára is osztott egy főszerepet. Romantikus komédiában utoljára 2009-ben szerepelt a színésznő, a Rabulejtő szerelemben többek között Kristen Bellel és Timothy Huttonnal játszott együtt. A What Happens Later című alkotást még idén elkezdik forgatni, a bemutatóját 2023-ra tervezik.

Egy évvel azután, hogy szakított Emilio Vitolóval, Katie Holmes ismét szerelmes. A színésznőt nemrég lencsevégre kapták New Yorkban újdonsült párjával, aki kereken tíz évvel fiatalabb nála.

Leadfotó: Ernesto Di Stefano Photography/Getty Images for Bentonville Film Festival

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.