Sztárok

Matthew McConaughey nagyobbik fia egy az egyben úgy néz ki, mint híres édesapja: a 15 éves Levi a színész fiatalkori klónja

Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.

Mint két tojás

Matthew McConaughey korunk egyik legnépszerűbb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, akinek olyan nagysikerű alkotásokhoz fűződik a neve, mint például a Szeretném, ha szeretnél, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt és a Csillagok között. Hollywoodban kapkodnak érte a rendezők és a producerek, ami nem csoda, hiszen nincs olyan szerep, amit ne formálna meg tökéletesen – jól állnak neki a vígjátékok, a romantikus történetek, a drámák és a thrillerek is. A romkom műfajban mindig az ügyeletes szívtiprót alakítja, ami számára igazán testhezálló szerep, hiszen rendkívül jóképű, és nők milliói rajonganak érte. Valódi énje azonban szöges ellentétben áll az általa megszemélyesített nőcsábász figurákkal, ugyanis 17 éve hűséges szíve választottjához, aki három gyermekkel ajándékozta meg. A filmsztár nagyobbik fia, Levi mostanra kamasszá cseperedett, és annyira hasonlít az édesapjára, hogy az valami egészen döbbenetes. Galériánkban megmutatjuk, mekkora a hasonlóság apa és fia között:

Mielőtt rátalált az igaz szerelemre, Matthew McConaughey-t több hírességgel is kapcsolatba hozták – a filmsztár többek között Ashley Judd, Sandra Bullock és Janet Jackson oldalán is feltűnt.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen: idén már az ötöt tölti majd Eva Longoria kisfia, Santiago pedig születése óta az anyja klónja. Friss képeikért megőrül a világ.

Leadfotó: Rich Polk/Getty Images for Lincoln

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.