Sztárok

A 42 éves Gisele Bündchen meztelen fotón mutatta meg tökéletes testét: Az egész világ a lábai előtt hever

Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.

42 évesen bomba formában

Gisele Bündchen 42 évesen fiatalokat megszégyenítően fantasztikus formában van és nem is volt rest megmutatni tökéletes testét egy elég bevállalós meztelen fotón, ahol mindössze egy ruhadarab van rajta, az is egy lakk combcsizma.

A meztelen képtől teljesen leesett az egész internet álla, rövidke időn belül már több mint 100 ezer ember döntött amellett, hogy kedvelje a fotót.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: GettyImages

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.