Sztárok

Csányi Sándor és Pokorny Lia ritkán látott fia idén már 20 éves lesz: Misi örökölte apja sármját, és a zenéhez is ért

Csányi Misi és zenekara új klipjében még a fiú édesanyja, Lia is szerepet kapott, aki természetesen teljes mellszélességgel támogatja fiát zenei karrierje építésében.

Nagyon büszke fiára

Pokorny Lia és Csányi Sándor egykor igazi álompárnak számítottak: hat évig alkottak egy párt, össze is házasodtak, frigyükből pedig született egy fiú is, Misi, aki idén már 20 éves lesz. Lia és Sándor közös gyermeke tehát már felnőtt, és szülei nyomdokaiba lépve ő is a művészvilágban találta meg a helyét, habár ő nem a színjátszás, hanem a zene felé fordult. Misi ugyanis a Damara nevű bandában játszik, ami egyre sikeresebb: „Misi négy éve basszusgitározik a zenekarban, és nem tudom, merre viszi majd az élet, hogy valóban a zene lesz-e mindig a munkája, de ez most annyira összecseng azzal, amiről négyévesen is mesélt nekem. Azt gondolom, jó úton jár, hogy megvalósítsa az álmait. Ez tölti ki az életét, ez lobbantja be a szenvedélyét, a kreativitását, és jó látni, hogy a fiamat valami ennyire beszippantja” – mesélte Lia a Story Magazinnak, aki azt is elárulta, hogy Misi már óvodáskorában is gitározni akart. De hogy is fest Pokorny és Csányi gyermeke manapság? Galériánkból megtudhatod!

Pokorny Lia és Csányi Sándor 17 évvel ezelőtt döntöttek a válás mellett: már akkor egyértelműen tudták, hogy fiukat egyáltalán nem mutatják majd meg a nyilvánosságnak, ehhez az elhatározásukhoz pedig egészen idáig tartották is magukat, Misi azonban a zenekar miatt egyre többször landol az újságcikkek hasábjain.
Kattints a további képekért!

Ráadásul a srác és édesanyja a minap milliókat kaszált egy műsorban, így most az is megismerhette Dévényi Máté nevét, akinek eddig fogalma sem volt, ki is ő.

Leadfotó: Facebook/csanyisandorofficial

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...