Majdnem drogdíler lett a sikeres amerikai színész-énekes

A hollywoodi sztárok közt rengeteg a kábítószerfüggő, így bőven van kereslet az illegális szerek iránt. Jared Leto azonban nem a fogyasztók, hanem a terjesztők körét akarta bővíteni.

Milyen állások közül választott?

Az amerikai színész és egyben a 30 Seconds to Mars énekes a „The Big Issue” nevű magazinnak vallott korábbi álommelójáról. Mielőtt a 41 éves Jared befutott sztár lett volna, kevés munkával akart sok pénzt keresni.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A magazinnak adott interjúban a következőt mondta: „16 évesen döntést kellett hoznom. Elgondolkoztam a lehetőségeimen és azon agyaltam, hogy mihez kezdhetnék az életemmel. Nem tudtam, hogy színész szeretnék-e lenni. Azt hittem, hogy művész vagy festő, vagy drogdíler leszek. Nem tudtam, hogy melyik utat választom.”

Szerencsére végül jól döntött, hiszen azóta egy rendkívül sikeres színész és énekes. „Amikor fiatal vagy nem tudod, hogyan kezeld a sok kihívást. A legtöbb döntésem a droghasználatból eredt. Úgy vélem, hogy minden okkal történik, így jónak tartom, hogy tanultam a tetteimből. Ennek ellenére ez nem volt móka-kacagás” – folytatta Jared Leto.

Fotók: fanpop.com; izismile.com

Oldalak