Leonardo DiCaprio vallomása - Bizonytalan a jövőjével kapcsolatban

Leonardo DiCaprio egy újabb címlappal örvendezteti meg rajongóit. A világsztárról júniusban az ausztrál „GQ” magazinban jelenik meg egy interjú, melyben ismét egy picit közelebbről ismerhetjük meg.

A 38 éves színész elárulta, hogy milyen érzés volt eljátszani Gatsbyt: „Szerintem mindenki, aki olvasta a könyvet, a benne rejlő álmodozóval azonosul. Mindenkiben megvannak azok az álomképek, hogy kik lehetnénk, vagy mi lehetne belőlünk. Én ezt össze tudom kapcsolni azzal, hogy színész vagyok, illetve azzal, hogy színész akarok lenni, de sosem lehet tudni, hogy egyszer elérem-e az álmaimat.”

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Jövőbeni terveiről a következőt nyilatkozta: „Sokat beszéltem a rendezésről, de még mindig nem vagyok abban biztos, hogy készen állok-e. Rendezőként sok különféle dologra kell koncentrálnod. Ha egy filmen dolgozom, akkor megszállott leszek, és akörül forog az egész életem. Nem tudom, hogyan reagálnék 200 emberre, akik kérdéseket szegeznek nekem. Jelenleg eljátszom a karaktert és magamért, illetve azért felelek, amit csinálok. De sosem lehet tudni. Lehet, hogy egyszer megpróbálom. Jó mókának tűnik.”

Nekünk csak az számít, hogy ne tűnjön el teljesen a mozivászonról, hiszen színészként egyszerűen zseniális!

Fotók: aceshowbiz.com; newsadvance.com

Oldalak