Nyíltan beszélt az apaságról Lengyel Tamás: erre egyáltalán nem volt felkészülve

Lengyel Tamás 11 hónapig titkolta, hogy tavaly ősszel megszületett a kisfia, Vince. A mi kis falunk sztárja következetesen óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt telt és őszintén beszélt arról, mit jelent számára az apaság.

Immáron boldog édesapa

Ugyan Lengyel Tamás jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színész, a magánéletéről és a családjáról nem lehet sokat tudni – interjúk és egyéb megnyilvánulások esetén is leginkább csak a szakmát érintő témákról szokott beszélni. Tavaly tavasszal derült ki, hogy a legnagyobb titokban feleségül vette szerelmét, akit kifejezetten óv a nyilvánosság előtt, hiszen nem szeretné, ha velük lennének tele a bulvárlapok. Idén októberben aztán újabb nagy meglepetést okozott a rajongóinak, hiszen fény derült arra, hogy tavaly kisfia született, akiről közel egy évig egyáltalán nem beszélt.

„Valóban nem osztottam meg eddig azt a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Ráadásul azt gondolom, a nézőknek sem feltétlenül jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosíthatják a karakterével, vagy fordítva” – fogalmazott nemrég a Jászai Mari-díjas színész, akinek nemcsak gyermeke születése miatt fordult hatalmasat az élete az elmúlt évben, hanem szakmai szempontból is: mint ismert, egy új, egyszemélyes darab próbáiba vágott bele. Tamás most kisfia és az előadás kapcsán adott interjút a Reggeli Mannában, melynek során röviden ugyan, de bepillantást engedett abba, hogyan éli meg az apaságot. A részleteket a galériában találod!

A Kitolás bemutatója november 25-én lesz, így a friss apuka mostanában igyekszik mindenhol helyt állni. „Mindenki azt mondta, hogy nem fogunk tudni aludni, előre aludjuk ki magunkat. Ez volt az általános érvényű jótanács. Valójában nagyon nagy szerencsénk van, Vince egyáltalán nem problémás gyerek, egyszer kel éjjel, aztán alszik fél 8-ig. Majd meglátjuk, a következőnél mi lesz a helyzet, de gondolom, ha egyszer ad a sors, máskor elvesz, úgyhogy készülünk arra, hogy a másodiknál nehéz lesz” – kezdte a színész, aki azt is elárulta, feleségével biztosak abban, hogy szeretnének még egy gyereket.
Kattints a további képekért!

Majka és felesége, Majoros Hajnalka nagy napot ünnepeltek: idősebbik gyermekük, Marián, betöltötte a 10. életévét. Fia születésnapja alkalmából a rapper megható sorokat írt az Instagram oldalára, valamint egy aranyos fotóval engedett bepillantást az ünneplés pillanataiba.

Leadfotó: Instagram/ lengyeltamas_official

Oldalak