Rebel Wilson káprázatos fogyása után szó szerint úgy néz ki, mint egy született Baywatch-lány

A színésznő, aki az elmúlt években 60 kilótól szabadult meg, az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyen fürdőruhában sétál a tengerparton.

Hatvan kilóval kevesebb

Rebel Wilsont teltkarcsú színésznőként zárta a szívébe az egész világ, és erre gyakran szerepeiben is rájátszott, elég csak a Tökéletes Hang című filmben alakított karakterére gondolni, aki a Háj Amy nevet viselte. Korábban sokszor hangoztatta, hogy jól érzi magát a bőrében, és a szakmában sokan mondják neki, hogy ne fogyjon le. Azt is elmondta, hogy véleménye szerint a nagyobb lányok jobban teljesítenek a vígjátékokban, mert rajtuk többet lehet nevetni.

Miközben ausztrál származású komika a testpozitivitás szószólója és jeles képviselője, nem lehet elmenni szó nélkül a lenyűgöző átalakulása mellett, ugyanis az elmúlt években több tíz kilótól szabadult meg. Az első 10-et még 2012-ben adta le, mostanra pedig már 60 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, de a 41 éves színésznő még mindig 20 kiló pluszban van a kitűzött céljához képest. Az Instagram-oldalán végig lehetett kísérni ezen az utazáson, egészen addig, míg egyik legutóbbi posztjában már szinte vérbeli Baywatch-lánynak néz ki, ahogyan fürdőruhában vonul a vízparton.

Lapozd fel a galériánkat, ha kíváncsi vagy Rebel Wilson átalakulására!

Kattints a további képekért!

Előkelő társaságba került Elton John, a brit becsületrend tagjává avatták.

Leadfotó: 123rf

Oldalak