„Művésznő! Miénk volt a megtiszteltetés!” – Tűzoltók mentették ki a liftbe szorult Lehoczky Zsuzsát

Tűzoltók szabadították ki tegnap reggel a liftből a frissen megválasztott nemzet színészét.

Így mentették ki Lehoczky Zsuzsát a liftből

Kedden Lehoczky Zsuzsát választották a nemzet színészének a cím jelenlegi birtokosai. A művésznőnek még szinte ideje sem volt felocsúdnia a boldogságtól, amikor balesetet szenvedett. Szerda reggel a TV2 Mokka című reggeli műsorába igyekezett, ahol meghívott vendégként vett volna részt, ám amikor reggel otthonából elindult, leszakadt alatta a lift, és bent rekedt.

„Szörnyű élmény volt!” – mondja a Bors megkeresésére a művésznő. „Iszonyatos hangokat adott ki a lift, amikor megynomtam a földszint gombot, majd szinte azonnal zuhanni kezdtem, végül megálltam két emelet között. Borzalmasan megijedtem. Nem tudtam, hogy a lift mikor zuhan le végleg. Harmincöt-negyven percet töltöttem bezárva, egy örökkévalóságnak tűnt” – mondta el a színművész.

A szomszédok szerencsére meghallották Lehoczky Zsuzsa segélykiáltásait, és kihívták a Katasztrófavédelmet. A színésznőt a tűzoltók mentették ki, majd közös fotót is készítettek. Az örömteli mosoly kedvéért, a fotó erejéig levették a maszkot és megmutatták az arcukat. A fotón Jamrik András főtörzsőrmester és Oláh Sándor törzsőrmester Lehoczky Zsuzsával.

A két színésznő évtizedek óta jó barátnő, most egy közös projekt miatt bútoroztak össze.

Leadfotó: facebook.com/Mint-Földön-a-csillag

Oldalak