Ez a világsztár fog Pamela Anderson bőrébe bújni a filmvásznon

Pamela Anderson készülő önéletrajzi filmsorozatát az elmúlt pár hétben kezdték el forgatni – végre kiderült, melyik világhírű színésznő fogja alakítani a platinaszőke bombázót!

Igazi botránysorozat lesz

A Pam & Tommy címet viselő önéletrajzi minisorozat azt a pár hetet fogja bemutatni a platinaszőke playmate, Pamela Anderson életében, mikor felkerült az internetre a világ legelső nagy szexbotrányát okozó videója – igen, arról a bizonyos szexvideóról van szó, amit Tommy Lee Jonesszal vett fel a Baywatch egykori színésznője.

A sorozatot nemrégiben el is kezdték forgatni – sőt, az első néhány hivatalos fotót is közzétették már a film készítői, melyben a színészek kilétére is pontos fény derült: Tommy Lee Jones szerepét például Sebastian Stan (Amerika Kapitány, Bosszúállók) kapta; a férfit, aki pedig ellopta azt a bizonyos szexkazettát Seth Rogers (Felkoppintva, Rossz szomszédság) kelti majd életre.

Pamela Anderson szerepét egy gyönyörű brit színésznő fogja alakítani, akivel már többször is találkozhattunk a filmvásznon - hatalmas átalakulása egyszerűen megdöbbentő, hiszen pont úgy néz ki, mint a szexszimbólum! Kitalálod, ki van a képen?

Felismered őt a fotón? Ha nem, akkor kattints a következő oldalra és felfedjük a kilétét!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2