Alig takarja ruha Lady Gaga testét: az énekesnő merész villantásáról beszél a fél világ - Fotó

A világsztár sosem számított introvertált alkatnak, legfrissebb fotója azonban merészebb, bevállalósabb és dögösebb, mint bármi, amit az utóbbi időben láthattunk tőle.

Imádja, ha a középpontban lehet

A 36 éves amerikai énekesnő, Lady Gaga sosem tartozott azon világsztárok közé, akik vonakodtak volna attól, hogy a nézőközönség elé tárják tökéletes alakjukat. Sőt, épp ellenkezőleg: a híresség valósággal imádja, ha vágyakozó pillantások pásztázzák a testét, és persze extravagáns stílusú divatdiktátorként is nap mint nap tesz érte, hogy milliók figyeljenek rá. Lady Gaga valódi exhibicionista, aki ráadásul kiválóan ért ahhoz, hogy mindig az adott alkalomhoz szabja a megjelenését. Még egy rendkívül egyszerű fekete estélyiben is tündököl, de egy díjátadót is képes a feje tetejére állítani a puszta kisugárzásával - még akkor is, ha ő maga történetesen egyetlen kitüntetést sem zsebel be.

Az előadóművészről ugyanakkor viszonylag gyakran jelennek meg olyan fénykép- és videófelvételek is, melyek keveset bíznak a képzeletre. Azt, hogy Lady Gaga mennyire bevállalós és merész, nemrégiben A Gucci-ház című film forgatásán is bizonyíthatta (pikáns szexjelenetet forgatott Salma Hayekkel, mely aztán nem került bele a mozi végső változatába), most pedig egy olyan bikinis fotó látott napvilágot az Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas művészről, melynek láttán mindenkiben megáll az ütő.

Tekintsd meg galériánkat Lady Gaga szívdöglesztő bikinis fotójáért!

Az énekesnőről eddig is köztudott volt, hogy kemény edzéseket végez a tökéletes külső fenntartása érdekében. Lady Gaga ezen a fotón megmutatja, hogy a testépítés terén sem állnak tőle távol a szélsőségek: a világsztár - rajongói legnagyobb megdöbbenésére - épp a fejenállást gyakorolja.
Kattints a további képekért!

Kikerült a hivatalos lista, mely középkorú hírességeket tartjuk a legvonzóbbnak. Jennifer Aniston is felkerült a dobogóra, de van, aki még őt is megelőzte. Mutatjuk!

Leadfotó: 123rf

Oldalak