Pikáns részleteket mesélt Salma Hayekkel forgatott szexjelenetéről Lady Gaga

A két szupersztár Ridley Scott nagy port kavart tavalyi filmjében, A Gucci-házban gabalyodott össze, a forró hangulatú pillanatokat azonban - a férfiközönség legnagyobb bánatára - kivágták a mű végső verziójából. Lady Gaga most elárulta, miről is maradtunk le a mozikban.

Lemaradtunk a világsztárok szexjelenetéről

A brit származású hollywoodi filmrendező, a legendás Ridley Scott 84 évesen is elképesztő munkatempót diktál. Tavaly például két új moziját is bemutatták, ráadásul a premierek meglehetősen szorosan követték egymást: a történelmi közegben játszódó Az utolsó párbajt októberben, a divatvilág kulisszái mögött játszódó, árulással, intrikákkal és sötét bűnökkel átszőtt A Gucci-házat pedig novemberben kezdték játszani a hazai filmszínházak. Ez utóbbi produkció igazi sztárválogatottat vonultatott fel: a legfontosabb szerepeket olyan nagyágyúk játszották benne, mint Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Lady Gaga vagy épp Salma Hayek.

Az Oscar-díjas Lady Gaga a közelmúltban érdekes titkot árult el A Gucci-házzal kapcsolatban. A 35 esztendős popdíva kikotyogta, hogy a forgatókönyvben eredetileg szerepelt egy merész szexjelenete a legendás színésznővel, a már említett Salma Hayekkel. A nézők nagy bánatára a forró pillanatokat végül kivágták a mű végső verziójából, így nagy a valószínűsége, hogy a közönség már sosem láthatja a szóban forgó szcénát. Óriási kár, hogy a vágószoba kukájában végezte, ugyanakkor öröm az ürömben, hogy Lady Gaga nemrég elmesélte, miről is maradtunk le a moziban.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudj meg mindent a kivágott jelenetről!

Oldalak

  • 1
  • 2