Sztárok

Sztárok, akik soha nem tennék be a lábukat a Met-gálára – fotók

A Met-gála a sztárok egyik kedvenc kiöltözős eseménye, vannak azonban olyanok, akik a hátuk közepére sem kívánják, sőt egyeseket nem is látnak szívesen a vörös szőnyegen.

Nem szívesen látott vendégek

A Met-gálát, vagyis a divatvilág egyik legfontosabb estjét a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának divatért felelős részlege rendezi meg minden évben. Az 1948-ban alapított adománygyűjtő eseményen tiszteletét teszi a sztárvilág krémje az adott témának megfelelő öltözékben: az idei esztendő tematikája az „In America: An Anthology of Fashion” (magyarul Az amerikai divat művészeti gyűjteménye) volt – a mesés ruhakölteményekről készült képgalériánkat itt tudod megtekinteni. A gála elsősorban az adománygyűjtésről szól, de legyünk őszinték: sokaknak csupán jó ürügy arra, hogy gyönyörű ruhákban pompázva vonuljanak a vörös szőnyegen – ám van néhány híresség, aki köszöni szépen, de egyáltalán nem kér ebből, sőt sokakat ki is tiltottak az eseménnyel kapcsolatos megjegyzéseik miatt. És hogy kik ők? Galériánkban megmutatjuk:

Anna Wintour 1988-tól az amerikai Vogue magazin főszerkesztője, ezáltal a divatipar legbefolyásosabb képviselője: egy korábbi interjúban kendőzetlen őszinteséggel elárulta, a hírességek közül Donald Trump az, akit soha nem hívna meg a gálára.
Kattints a további képekért!

Az év legjobban várt divateseményei közé tartozik a Met-gála is, amelyet minden évben a New York-i Metropolitan múzeumban tartanak meg.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...