Fashion&Beauty

A SAG-díjátadón Lady Gaga nem nyert, de a ruhájával minden díjat bezsebelt volna

Lady Gaga egy isteni fehér ruhában lépett a vörös szőnyegre tegnap este. Az apró részletek tették különlegessé a szettet.

Hálás volt a jelölésért

Lady Gagát is jelölték a SAG-díjra a Gucci-ház című filmben nyújtott alakításáért. A sztár egy szelfit posztolt, amikor megtudja a hírt és a következő sorokat fűzte hozzá: „Nagyon hálás vagyok, hogy a @sagawards jelölt a legjobb női főszereplő kategóriában a Gucci-házban nyújtott teljesítményemért” – írta. „Régóta álmodoztam arról, hogy színésznő legyek, és fiatal korom óta tanultam, mert szenvedélyes és elkötelezett voltam a művészeten keresztüli történetmesélés iránt. Megérinti a szívemet, hogy színésztársaim elismerjenek, és mélyen jelentőségteljes, hogy bekerüljek a bátor, fantáziadús emberek művészi közösségébe. Nagyon köszönöm, és gratulálok a többi jelöltnek, valamint az idei filmekben szereplő összes szereplőnek – mindannyian ajándékok vagytok a világnak, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy a társaságotokban lehetek. Nagyon szeretlek benneteket." A gálára tegnap este sor is került, és bár Lady Gaga nem nyert, a ruhájával biztos, hogy minden díjat bezsebelt volna.

Lapozz, hogy megnézd a gyönyörű ruhát!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....